Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagysándor József 6.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: vízforraló, kávéfőző, sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében, Kispesten elhelyezkedő  10 emeletes közkedvelt panel lakótelepének első emeletén szoba kiadó. Közelben bevásárlási és kikapcsolódási élményt egyben is nyújt többek között a Köki terminál, ami az albérlettől egy nyugodt, rövid sétával pár perc alatt megközelíthető, illetve tömegközlekedéssel egy pár megálló. A város felé pedig a nemrégiben felújított Shopmark biztosítja az imént említett lehetőségeket. De a mindennapi bevásárlásra is alkalmas Kispesti szolgáltató ház is megtalálható, mögötte pedig a kispesti piac. Amennyiben pedig, ha elszánt foci rajongó, egy pár villamos megállóra a Kispesti Bozsik Stadion nyújthat kikapcsolódást. A tömegközlekedés az 50-es villamos, illetve a 3-as metró közelsége miatt is kiváló.

Az albérlet 3, egyenként 14 nm-es szobákból áll. Maga a szoba kis méretei ellenére is igen tágas. A lakás az elmúlt 5 évben két felújításon esett át. Mind a fűtésrendszer, mint pedig az elektromos rendszer is korszerűsítve lett, ugyanúgy, mint a nyílás zárók.  Az ingatlan gépesített. Megtalálható benne elektromos sütő,- főzőlap, vízforraló, kávéfőző. Az internetet és a tv szolgáltatója központilag a t-home. Az albérletben a dohányzás nem megengedett és kisállat sem hozható.

Bővebb információért, illetve az ingatlan megtekintésével kapcsolatban az alábbi megadott telefonszámon érdeklődjön, reggel 8 és délután 6 óra között.

Várom jelentkezését!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!