Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagymező utca 49.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Tűzhely, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 6. kerületen végighúzódó Bajcsy Zsilinszky útról nyíló Nagymező utcában található kétszobás társasházi lakás egyik szobája megüresedett.

A szoba alapterülete 18 nm, így akár párok is költözhetnek, amely esetén a bérleti díj sem változik. A másik szoba lakója egy 24 éves fiatal hölgy, aki a Westendben található egyik márkás ruha üzletében eladóként dolgozik. Egyik rendkívül csendes, megbízható személy, aki nemrég újította meg nálunk az egy éves bérleti szerződését.

Következő bérlőnknek/bérlőinknek osztozni kell vele a káddal, wc-vel, mosdóvel felszerelt fürdőszobán, illetve a 2 fős étkezővel, modern, energiatakarékos gépekkel és egyéb konyhai eszközökkel felszeret konyhán.

Minden helyisége bútorozott, gépesített, igényesen berendezett, így a mindennapi használatra alkalmas állapotban bérelhető.

A Nyugati-pályaudvartól mindössze egy utcára található az épület, így a közlekedése kimagaslóan jó, hiszen nem csak a belvárosban megszokott busz, metró, troli és villamos, hanem vonatok is rendelkezésre állnak. Számos üzlet például élelmiszerbolt, pékség, cukrászda, vegyesbolt, édességbolt található. A belváros ezen részén sétálóutca lett kialakítva, melyeken rengeteg kávézó, kiülős teraszos étterem. Áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére.

Személyes megtekintés esetén érdekében megadott elérhetőségek egyikén kérem keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!