Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagydobos utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: Mosógép, szárítógép, TV,, gázlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében, kertes házakkal teli környéken, tetőtéri szoba megüresedett.

A szoba 9 nm, benne ágy, TV, szekrény, asztal és szék található. Ezen kívül még 2 szoba van a 63 nm-es lakásban, amely egy saját kertes, kétlakásos családi ház, tetőtéri lakrésze. A másik 2 szoba alapterülete is hasonló, azokban 2 fiatal hölgy él. A 63 négyzetméterben, a szobákon kívül található még egy épített zuhanyzós fürdőszoba, ami a wc-vel közös és ahol a mosógép is van, illetve szárítógép, meg persze a minden lakásból kihagyhatatlan konyha is.

Ez a helyiség is teljesen berendezett, gépesített, az újonnan beköltözőnek. Az ott élő két fiatal hölgy szempontjából elsősorban női bérlők jelentkezését várjuk, viszont ez nem feltétel. Mivel a dohányzás lakáson belül nem megengedett és az ingatlan emeleti szinten van, örülnénk, ha ilyesfajta káros szenvedélytől mentes személy keresne meg minket. Bérlőinktől elvárjuk az ingatlan tisztán tartását, berendezéseinek épségére odafigyelést. Kifejezetten 1 fő részére szeretnénk kiadni a szobát, aki nem hoz magával háziállatot.

Kerületen belül buszok segítik az itt élők gyors utazását, melyek a 4 utcányira megtalálható Halomi úton rendszeresen közlekednek. A mindennapokhoz szükséges üzletek, boltok itt is megtalálhatóak, így ezek igénybe vételéhez nem szükséges nagy távolat bejárni. A szoba azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!