Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagy Templom utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: gázlap, sütő.vízforraló, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében a Baross utca és az Üllői út között félúton szoba kiadó

Az albérlet egy 3 emeletes társasház, melynek első emeletén található az ingatlan. Ezen utcák közelsége lehetővé teszi a busz, metró, illetve villamos járművek használatát. A kikapcsolódást a Corvin Pláza teszi lehetővé, ahol mozi, szolgáltatói üzletek és egyéb játék, ruhaboltok, illetve biobolt, drogéria áll rendelkezésre. Az albérletet körülvevő utcákban élelmiszerboltok, posta, lidl, euronics, éttermek, kávézók, fitnesztermek, kozmetikák találhatóak.

A 90 nm-es lakás első emeleti elhelyezkedése csendesebb éjszakákat jelent és kisebb tömbön belüli fogalmat, hiszen a körfolyosó, amelyekkel az emeleteket lehet elérni a lakás konyhai részéhez van legközelebb. A szobák ablakai utcafrontiak, mely a környékbeli gyér forgalomnak köszönhetően nem jár zajjal. A 3 hálószoba közül már csak ez lakatlan a másik kettőben fiatal, egyetemista bérlőink élnek. Korban húszas éveiben járó, dolgos, segítőkész személyek, akik környezetükre tiszta, sport orientált életet élnek. A közös területeket a zárható szobáktól egy nappali választja el, így azt lehet a ház központi részének hívni. Minden területe bútorozott, gépesített, igényesen, stílusosan berendezett.

A bérelhető szoba alapterülete 20 nm, melyben 2 Fő részére kényelmes ágy és egy tolóajtós gardrób lett elhelyezve. Párok jelentkezését is várjuk, de nem feltétel a 2 fő költözése.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!