Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagy Jenő utca 2.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró, tv, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán szoba kiadó

Kiadó Buda Németvölgyi részén, a 12. kerület közepén egy társasházi szoba.

Közelében a MOM Park, Gesztenyés kert, rengeteg sportlétesítmény, parkok, éttermek, klinikák, magánrendelők, posta, kormányablak, kisebb boltok.

Mivel Budáról beszélünk, elhelyezkedése nem olyan elsődleges szempont, mint a környék szépsége, ami viszont nem is vonható kétségbe. A Pestre átjutást is a Lánchíd biztosítja, amin az átkelés élménye megunhatatlan.

A lakás, ami egy földszinti ingatlan, igen tágas terekkel rendelkezik. Ezalatt értendő a kiadó szoba, ami zárható, kellemes berendezésű, ággyal, szekrénnyel, tv állvánnyal, tévével bútorozott, illetve a közös helyiségek is, ami a zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc és a mosógép is helyet kapott, mégis elegendő mozgástér maradt, illetve a konyha, ami ha nem tágas, de a mindennapi főzésre tökéletesen alkalmas.  Itt a bérlők rendelkezésére áll egy sütő, főzőlap, hűtő, mikró, vízforraló.

Mivel a már üres szoba alapterületét figyelembe véve, egy a jelenlegi ágyat nagyobbra lecserélve, akár két főnek is elegendő a légtér, így részünkről akár párok is beköltözhetnek.

Mivel a lakótársak, akik jelenleg 2 fő középkorú férfi, nem ellenezték ezt a felvetést, a szerződésmódosítás ellenében megoldható ez is.

Az ingatlanban a dohányzás és a kisállat tartás nem megengedett, ezért leginkább káros szenvedélyektől mentes bérlőt, bérlőket keresünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!