Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagy Győri István köz 3.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: tűzhely, hűtő, kenyérpirító, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 20. kerületében szoba kiadó!

A 20. kerület egyik lakótelepi részén kiadó ez a remek tájolású szoba. A lakótelepen 10 emeletes épületek találhatóak, melyek felfogják az amúgy csak nappal zajosabb Helsinki út forgalmának hangjait.

A közelben található élelmiszerbolt, hentes, pékség, ruhabolt, posta, lottózó és számos munkalehetősséggel bíró nagyvállalat is.

A környék biztonságos, nyugodt, parkolódíj mentes övezet. A tömböket egy megbízott cég tartja karban, illetve tartaj tisztán. Így, ezzel is leveszik a lakók válláról a terhet, miszerint ez az ő dolguk lenne.

A lakás csak 2 szobás, így csak a már egy ideje ott élő 25 éves tanárnővel kell osztozni a közös területeken. Ezek alatt a konyhát és a zuhanyzós, a wc-vel egy légtérben megtalálható fürdőszoba értendő. A konyha minden alap konyhai nagygéppel és kisgéppel felszerelt. Tűzhely, hűtő, kenyérpirító, vízforraló és mosógép kapott helyet.

A szoba, mely a tágas kis 16nm alapterületével áll az új bérlő rendelkezésére, neki is a kizárólagos használatára. Ami a bónusz, hogy a lakásban csak ehhez a szobához tartozik saját erkély is. Ez a kis kiugró remek alkalom a reggeli kávé elfogyasztására, vagy ha esetleg dohányzó bérlő költözne ide, azt itt szabadon megteheti. Innen a kilátás is pazar, ami az épületek között található fás részre néz.

Az ingatlan fenntartása igen kedvező, ami részben a felújítás során történt változásoknak, részben pedig a 10 emeletnek köszönhető.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!