Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nádor utca 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, hűtő, mikró, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros belvárosi kerületében kiadó egy bútorozott szoba.

Ez a belvárosi lakás, rendszeresen karbantartott, fiatalos megjelenésű, modern kis otthon, amin belül két háló, konyha, fürdő felosztás található. A bérléshez váró szoba alapterülete 15 nm, amibe egyszemélyes ágy, szekrény, íróasztal és kisebb szekrények találhatók. A szoba otthonos megjelenésébe sokat számít, hogy a falainak egyedi festése, illetve padlóburkolatának szintén egyedi megjelenése. Ezt a hálót havonta 75.000 forint bérleti díj ellenében lehet használni a bérleti szerződés idejére.

A szoba bérlése esetén a fürdőszoba és a konyha a többiekkel megosztott használata is hozzátartozik. A fürdőbe egyedi zuhany, wc, bidé van, annak előterében pedig mosógép, mosdó, tükör. A konyhája 6 fős étkezőt rejt, a meglévő nagy gépek és konyha bútor mellett. Az épület a Nádor utcán fellelhető, melyhez közel Széchényi István tér és azon túl a Lánchíd van. A tér körül buszok és villamosok segítik az utazni vágyókat.

A környező utcákban a belvárostól megszokott sétáló részeken rengeteg különböző stílusú kávézó és étterem található. Közelbe még kultúrház, galéria, több iskola, bolt, hentes, zöldséges. A lakásban jelenleg élő hölgy a közeli egyetem másodéves hallgatója.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!