Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Muskátli utca 3.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: gázlap, mikró, kávéfőző, vízforraló, sütő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

65nm-es lakás egyik szobájába keresem új bérlőjét.

Az ingatlan, nem messze a Ferihegyi Repülőtérre vezető út közelében fekszik, a SPAR-tól három utcára. Természetesen ezeken felül még kisebb élelmiszerboltok, hentes, cukrászda, pékség, zöldséges is megtalálható, melynek köszönhetően nem kerül nagy időráfordításba a bevásárlás sem.

Ez a közös kerttel rendelkező kis két lakásos házikó, nagyon otthonos, természetbaráti hangulatú. Aki szereti a fákat és azok hasznát is látják, tudják, hogy a rengeteg előnye mellett igen hasznos is.

A környéken élők környezte is hasonló, hiszen a kerület ezen része sok növénnyel rendelkezik. Mivel egy nagyobb főút sincs közvetlen közelében, így a zaj és a forgalom is elenyésző.

Az albérlet 65nm, melyben jelenleg egy 30 éves nő éli mindennapjait, már több, mint egy éve. Mivel minden bérlőnkkel minimum egy éves szerződést kötünk és a hölgy nemrégiben hosszabbította a sajátját, így jelen állás szerint, még minimum 10 hónapig folytatja bérlését.

Minden helyiség bútorozott, gépesített. A közterületei az ingatlannak, a konyha, illetve a zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc is megtalálható. A konyha étkezővel közös légtérben van, mely alkalmas akár 4 fő egyidejű étkezését is ellátni.

A hálószobák ággyal, szekrénnyel  berendezettek és a jó hír, hogy adott szoba akár két fő részére is tökéletesen megfelelő méretű, így ennek fényében rendeztük be.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!