Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Murányi utca 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:0  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: tűzhely, tv, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó szoba Erzsébetvárosban. A belváros nyüzsgő negyedében, mégis egy viszonylag csöndes utcában egy kis lakás szobájába keresünk magára adó, fix jövedelemmel rendelkező lakót. Az ingatlan a VII. kerület történelmi emlékekkel gazdagon ellátott részén található.

A tömegközlekedés kiváló a környéken és a Keleti pályaudvar a vidékre tervezett utazásokhoz kitűnő kiindulópontot nyújt és ráadásul pár perc sétával el is érhető. A szórakozási lehetőségekből a környéken nincs hiány megannyi romkocsmának, bárnak, vagy étteremnek köszönhetően.

De a pihenésre kiválóan alkalmas a Városliget. Bevásárlási lehetőséget pedig megannyi kis üzlet, illetve a Garay Center biztosít. Mint már említettük az albérlet nem túl nagy, viszont az egyedi elrendezésnek köszönhetően nagy a térhatás. A konyha amerikai stílusban épült. Itt kapott helyet egy gáztűzhely és sütő, egy hűtő és egy televízió is. Az itt elhelyezett kanapé is családi légkört biztosít. A fürdőszobában egy zuhanykabin található. A mellékhelyiség pedig külön van a fürdőtől.

A szobában pedig egy akasztós szekrény, egy egyszemélyes ágy és egy íróasztal kapott helyet, ami kiváló helyszín a tanulásra. A közös helyiségek használata során még egy lakótárs közelségével kell számolni, aki egyébként egy főiskolára járó fiatal ember, aki a tanulás mellett aktív dolgozó.

Ha tetszett hírdetésünk, ne habozzon, jelezzen nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!