Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Muraközi utca 4.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó, a Pusztaszeri út közelében.

Buda egyik legfelkapottabb részen található ingatlan, ami az elmúlt évek önkormányzati beruházásainak köszönhetően rohamos fejlődésnek indult, mégis megtartotta zöld övezeteit és parkjait. Ez a környezet kiválóan alkalmas a passzív pihenésre.

De ha mégis aktívan szeretné eltölteni napjait, erre a célra kiválóan alkalmas a közelben található panoráma sportközpont, vagy éppen a Szemlő hegyi barlang. Mind két hely kiválóan és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel, vagy épp személygépjárművel.

A lakás viszonylag kis mérete ellenére is kimondottan tágas. A konyha mindennel fel van szerelve, értendő ezalatt a hűtő, elektromos sütő, gázfőzőlap és ugyanitt kapott helyet egy televízió, mivel a konyha egybe van nyitva az étkezővel és a tágas nappalival.

A szoba részben bútorozott, ami egy nagy 200×200-as ágyat és egy éjjeli szekrényt takar. A fürdőben található egy épített zuhanyzó, wc és egy bidé. Ezeket a közös helységeket kell megosztani egy lakótárssal, aki jelen esetben egy a 30-as éveiben járó úriember, aki a közeli Czeizel Intézet aktív dolgozója.

 

Ha felkeltette érdeklődését hirdetésünk, kérjük ne habozzon és elérhetőségeink valamelyikén jelezze költözési szándékát!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!