Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Munkásotthon utca 55.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:  2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó

Budapest Újpesti részén, az Árpád üzletháztól egy utcára megtalálható ez a lakótelepi lakás, melyben egy, 3. emeleti ingatlanjában szoba kiadó.

Az épület az Árpád úttól gyalog 5 percre, a Városkaputól 10percre, az M3 bevezetőtől, Váci úttól, pár megállóra fekszik. Közelében rengeteg ruhabolt, piac, villamos megálló, cukrászda, éttermek, buszmegálló, sétára alkalmas terek, kisboltok, pékségek.

Az ingatlan lakói csöndesek, a lakás fiatalosan berendezett, gépesített.

Az összesen 75nm alapterületű lakás 3 szobával rendelkezik, melyben jelenleg két hölgy bérlő él. Mindketten tavaly váltak az ingatlan lakóivá, de elmondásuk szerint szeretnék az éves szerződést meghosszabbítani annak lejártakor. Ők mindketten a Váci úton található GE gyár dolgozói, akiknek így a bejárás nem kerül sok időbe. A lakás fenntartása igen kedvező, mivel a 3. emeleten található és a gépeket is a legtakarékosabbra cseréltük nemrég.

A lakáson belül közösen használandó helyiségek a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, a mellékhelyiség és a konyha. A konyhában minden eszköz és kisgép megtalálható, ami a mindennapi használathoz elengedhetetlen. Például az evőeszközök, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító és a nagyobb gépek, mint például a sütő, főzőlap, hűtő. Az étkező is itt kapott helyet, ami az összes bérlő egyidejű étkezésére ad lehetőséget.

A szobáink is, amik zárhatóak, berendezettek. Ugyan egy ember kényelmes mindennapjait biztosítja, de az esetleges vendégekre is gondolva, kihúzható ágyakat helyeztünk el bennük, a szekrények mellett.

Az ablakok utcafrontiak, így egész délelőtt világosak, naposak a hálók.

További részletkért kérem telefonon érdeklőni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!