Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Munkásotthon utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 26 nmGépek: mosógép, gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest IV. kerületében szoba kiadó!

Újpest,  a főváros egyik kedvencnek bizonyult külkerülete, ami abból adódik, hogy számos, Pesten egyedileg előforduló kisüzlet található itt, illetve ebben a kerületben a tömegközlekedés is kimagaslóan dinamikus, választékos, a többi kerülethez képest.

A legközelebbi választható eszközök, a pár méterre megtalálható Árpád út és István út mentén haladó buszok és villamosok járatai, illetve ezen utak találkozásánál fellelhető Újpest- központ metrómegálló is. Ennél a kereszteződésnél  az Újpest áruház is megtalálható, ami sok kis üzletnek ad helyet, például ruhaboltok, élelmiszerbolt, kozmetikai boltok és vegyesboltok. Közelben még fitneszterem, biobolt, bankfiókok, gyógyszertár, gyorséttermek, bisztrók, számítógépes szaküzlet.

A több, mint 120m2-es albérlet, egy, a kerülettől megszokott 3 emeletes társasház első emeletén található, amin belül 4 hálószoba, konyha, fürdőszoba felosztás uralkodik. A szobák közül több esetében is van lehetőség 2 fő számára a beköltözésre, de a jelenleg benne élő bérlők mindegyike mégis egyedül vette ki azokat.

A kiadó szoba 26m2, amibe az ágyakon kívül még ruhásszekrény, íróasztal és tárolók találhatók meg. Ezek a bútorok mindegyik szoba esetében adottak, mivel a bérleti díj összegében ezek használati díja is benne foglaltatik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!