Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Miskolci utca 155.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: TV, tűzhely, mikró, kávéfőző, grillező, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban megtalálható 110 nm-es albérleti ingatlanom egyik szobája az elmúlt napok során lakatlanná vált.

Az összesen négy hálószoba, amit magáénak tud a közös területivel 110 nm. Szobánként nagyjából 10 nm-rel lehet számolni, így azok esetében egy fő tud azokba beköltözni. Közülük háromba már laknak, akik közt régebb óta itt élő és frissen beköltöző egyaránt van. A szoba új lakója számára egy alacsonyabb, mindössze havi 65.000 forintos bérleti díj megfizetéséért cserébe egy ággyal, íróasztallal, szekrénnyel és akasztóssal berendezett háló szerződésben leírtak alapján történő használatát biztosítjuk. A fürdőszobát nem kizárólagosan lehet használni, azon belül zuhany, wc található. A konyha is az utóbbi csoportba tartozik, abba étkező, elengedhetetlen elektronikák és konyhai kiegészítők állnak rendelkezésre.

Az ingatlan egy sarokkerten terül el, ahol magas földszinti elhelyezkedésű. Privát kert is tartozik hozzá, amin belül gondozott kert, kukatároló és a túlsó oldalról autó parkolásra alkalmas betonozott rész van. A szomszéd utcán sok villamos, illetve néhány busz által használt megállók találhatók, amikkel majdnem a Hungária körútig lehet átszállás nélkül eljutni. Közelbe gyógyszertár, szépségszalon, cukrászda, Spar, Tesco, kozmetika és fogászat.

 

Budapesten széles választékban kínálunk kiadó szobákat, legyen szó a vibráló belvárosról vagy a nyugodtabb zöldövezeti környékről. Weboldalunkon megtalálod a főváros különböző kerületeiben elérhető szálláslehetőségeket. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy garantáljuk a megbízhatóságot és a minőséget. Böngészd át kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!