Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mildenberger utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten egy kültér tekintetében teljesen felújított, kétlakásos családi ház emeleti, két szobával, konyhával, fürdővel rendelkező ingatlanja, egyik bútorozott hálószobája, hosszú távra kiadó, egyedül költözőknek.

A 4. kerület Pest külkerületének egyike, amik inkább kisebb városokra hasonlítanak, mint sem a belváros forgalmas részéhez. Számos előnyei közül, ezen a környéken kiemelhető a jelentősebben megjelenő zöld területek száma, illetve az épület egymás között található területek mérete. Ez a családi ház, két külön bejáratú ingatlant tud magáénak, melynek a tetőterében található a 60 nm-rel rendelkező, kétszobás albérlet.

Az albérlet szobáit, havonta 80.000 forint ellenében tudjuk kiadni, ami mellett még számolni kell, a havi, szobára bontott rezsiköltségre is. Ez a rezsiköltség igen kedvező, amin sokat javított a nemrégiben elkészült kültéri szigetelés. Ahol szükséges volt, ott a nyílászárókat is cseréltük, kétrétegű, műanyagokra. A fürdőszoba, amit mindkét bérlő használhatja, zuhanyzós, dupla mosdós, wc-s, a konyha pedig gépesített, különböző megjelenésű tárolókkal ellátott. A 15 nm-es szoba bútorozva van, benne íróasztal, ruhásszekrény, ágy és egyéb kiegészítők találhatók.

Az ingatlannal szemben, az út túloldalán a kerületi kórház található, aminek körülvevő utcáin rendszeres buszjáratok közlekednek.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!