Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mézesfehér utca 19.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak:  1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budafokon szoba kiadó

Budapest XXII. kerületében, Budán kiadó egy fiatalosan berendezett, teljesen bútorozott, gépesített lakás szobája.

Egy 4 emeletes panel 2. emeletén megtalálható, ez a 64nm-rel rendelkező, 2 szobás lakás, amiben jelenleg egy 29 éves takarítónő él, aki a munkájából kifolyólag alig van otthon. Viszont ami szerencse, hogy mivel a rend az élete, ezt otthon is így tartja, aminek köszönhetően az egész lakás mindig vállalható, tiszta állapotban van.

Amik közösen az ingatlanon belül, az a konyha, zuhany és a mellékhelyiség, amiből nyílik a zuhany, ami rendkívül praktikus elhelyezésű.

A konyha barátságosan berendezett, ahol próbáltunk minden kötelező eszközt, elektronikát elhelyezni, hogy a bérlőknek kedvezzünk. Az elektronika alatt értendő: sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép és ugye az ezeken felül megtalálható evőeszközök, illetve a főzéshez szükséges edények is. Mivel a konyha sem egy kicsinek mondható helyiség, így az étkezőn kívül még egy kanapé is kényelmesen elfért, így az is a bérlők kényelmét tudja szolgálni.

A hálószoba alapterülete nagy, összesen 18nm, amiben próbáltunk unisex berendezéseket találni, hogy akár férfi, akár női bérlő költözik be, számára mindenképp otthonos legyen az. Ennek a szempontnak megfelelve sikerült egy nagyon kényelmes ágyat, szekrényt, székeket, asztalt találnunk, amik összességében egy csodás szobát eredményeztek.

Az ingatlan azonnal költözhető, így ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal, hiszen elég rugalmas időpontokban teheti ezt meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!