Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mézesfehér utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budafokon lakótelepi lakás, 14 nm-es szobája kiadó.

A Duna budai oldalán, a parttól mindössze 5 perc gyaloglás távolságra megtalálható ez a barátságos lakóközösséggel rendelkező panel tömb.

Az épület második emeletén kapott helyet ez a rendkívüli bérleti díjjal kiadó sorba került, otthonos, bútorozott szoba. Az ingatlan utcája egy csöndes, budához híven biztonságos, számos látványossággal körbe ölelt rész. A Nagytétényi út gyalogosan is nagyon gyorsan elérhető.

A Nagytétényi út közelsége a tömegközlekedés szempontjából is előnyös, hiszen ezen végighaladva Pest is elég gyorsan elérhető. Számos busz, illetve villamos tömegközlekedési eszköz jár a környéken, amik mellett néhol még a vonat is igénybe vehető. Ezen tömegközlekedési eszközök igénybevétele nem szükséges, ha cukrászdába, mini közért, gyógyszertár, fitness terem, bisztró, benzinkút, múzeum, posta, rendőrkapitányság, piac vagy csak ha kávézó a cél.

Az épület lépcsőházának és kültéri környéke tisztántartása számra egy erre a speciális feladatra specializálódott céget bíztak meg az ott élők, így ezek nem tartóznak a bérlők feladatai közé. Lift nincs, de második emeleti elhelyezkedése esetében ez nem is olyan fontos. A 80 nm-es bérlemény, 3 berendezett hálót, egy gépesített, étkezővel egybekötött, bútorozott konyhát, egy kádas fürdőszobát és egy különálló mellékhelyiséget tatalmaz.

A szobák mindegyike ágyat, szekrényt, asztalt rejt, alapterületük átlagosan 15 nm. A szoba azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!