Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mészáros utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Sütő, főzőlap, hűtő, hajszárító, klíma
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 1. kerültében a Lánchíd budai hídfőjénél található Alagút utca egyik mellékutcájában a Mészáros utcában egy 3 emeletes társasház egyik igényesen berendezett lakás egyik szobája kiadó. A környék látványosságokban bővelkedik, hiszen a Budavári Palota, a Várkert Bazár, a Sándor Palota és a Vármező is gyalogosan megközelíthető.

Közlekedés szempontjából buszok, villamosok, közelben troli és a Budapest-Délinek hála pedig vonatok is használatba vehetőek.

Az otthoni munkát végzőknek jó hír, hogy akár napi rendszerességgel látogathatják a közeli edzőtermeket, parkokat, tereket és esetleg a Duna partot is.

Az albérlet alapterülete 98 nm, mely négy hálóval, egy étkező konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik. A négy háló meglétének ellenére a bérlők részére közösen használható fürdőszoba és konyha tágas, világos és elég mozgástérrel rendelkező helyiségek.

A lakás jelenlegi lakói húszon éves diákok, akik között van olyan, aki diákmunkával is rendelkezik. Az ő lakóközösségüket szem előtt tartva, hozzájuk hasonló korú vagy elfoglaltságú bérlőt keresünk, aki környezetére igényes és tud közösségben élni. A lakás fenttartása igen alacsony hiszen minden, amit a rezsit tartalmaz egyenes arányossággal oszlik meg a bérlők között. A fürdőszoba wc-s, zuhanyzós, mosdós. A konyha gépesített, berendezett, minden alap eszközzel felszerelt. A hálószobákban asztal, szekrény, polc és egy ágy rejlik, mely 1 fő részére tökéletesen alkalmas.

A ház riasztóval és klímával felszerelt, mely a mai világban szinte kötelezőnek számít.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!