Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mészáros utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, hűtő, sütő, főzőlap, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesten, az I. kerület Mészáros utcájának mentén közvetlen megtalálható, 3 szintes társasház, egyik első emeleti, konyhából nyíló erkéllyel rendelkező lakásának egyik szobájába keressük új lakónkat, aki ezt a szobát kivéve, egy 2 szobás lakás albérlője lehet. A két szobás lakásban egy 30 év körüli pár lakik, akik szobájukat pár hete vették birtokba. Nagyon megszerették ez idő alatt az épületben élőket és a lakás környékén uralkodó számos előnyt is. Ez leginkább a dinamikus közlekedést biztosító tömegközlekedési eszközök fellelhetősége végett és a számos üzlet jelenléte okán van. Ezzel a párral a szobákon kívül megtalálható helyiségeken kell osztozni és az azokkal járó feladatokon.

A kiadó szoba 15 nm, amibe szívesen látunk pár beköltözőket is. Az ő részükre biztosítunk alapvető berendezéseket, például ágyat, íróasztalt és széket. A közös helyiségek a konyha, ami egyben étkező és nappali is és ahonnan az erkély nyílik, illetve a fürdőszoba, ami az átlagtól nagyobb mérettel rendelkezik és amiben nagyobb zuhanyzó, illetve WC is megtalálható.

A közelbe zöldséges, ruhaszalon, tisztító, közért, biobolt működik és a 105, 178 buszok megállói is a háztól csak pár lépésre van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!