Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mészáros Lőrinc utca 90.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, vízKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Mikró, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten szoba kiadó!

Budapest 19. kerületében a Nagykörösi úttól nem messze kétlakásos társasház földszinti részében található szoba kiadó, akár párok részére is.

Kispest kertvárosi részén található az ingatlan, ahol leginkább kertesházak, vagy maximum társasházak fellelhetőek. A környéket széles járdával ellátott jobbkezes utcák jellemzik, melynek köszönhetően a közlekedés abszolút biztonságos. A közelben Nagykörösi út, Vas Gereben utca, melyeken rendszeres buszjáratok közlekednek, amikkel a belváros rövid idő alatt elérhető. A mindennapi bevásárláshoz nem kell ezeket az utakat elérni, hiszen a környező utcákban minden alapvető élelmiszer, illetve háztartási cikk megtalálható. Kerületen belül pármegállóra elérhető még a Kispesti Egészségügyi Intézet, Hunyadi tér, Aldi, Vásártér, KÖKI Terminál, Kispesti piac, Lidl és a Kispesti Uszoda is.

Az ingatlant körülvevő szomszédok idősek, akik között van nyugdíjazott rendőr, illetve még praktizáló fogorvos is, akik rendkívül segítőkészek, barátságosak. A közös udvaron autóbeállási lehetőség is van, mely a többi lakóval megbeszélt rendszer alapján történik. A háromszobás, 70 nm-es albérlet az épület földszintjén található, a kiadó szoba pedig utca fronti. Minden nyílászáró műanyag, ablakai redőnyösek, riasztóval, kapucsengővel ellátott, melynek a közös költségét a szemétdíjra és a folyamatos karbantartásra fordítja. Csak bútorozva bérelhető, illetve minimum egy éves szerződés aláírása kötelező. Fürdője zuhannyal, wc-vel rendelkezik, konyhája pedig 6 fős étkezőasztallal, konyhai elektronikákkal, evőeszközökkel és minden kötelező konyhai tárggyal felszerelt. Szobái stílusosan berendezettek, jelenleg nem lakott, összesen 16 nm, ami akár azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!