Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mészáros József utca 32.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: Mosógép, szárítógép, vízforraló, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében, társasházi szoba kiadó!

Az albérlet, egy 2 lakásos társasház emeleti szintjén kapott helyet, így a tetőtéri lakásoktól megszokott, praktikusan berendezett, stílussal rendelkezik. A 101 nm-es alapterületén felül, a sok, 160 cm-t el nem érő terület is megtalálható, ezek mindegyikét próbáltuk kitölteni, ezzel is bővíteni az amúgy sem kis mozgás területet. Ez a négyzetméter pontosan 3 hálószobának, egy étkezőnek, egy konyhának és egy fürdőszobának ad otthont.

A hálószoba 24 nm-ét próbáltuk teljes mértékben kihasználni, berendezését ennek megfelelően kialakítani. Egyedi méretű, tágas, beépített szekrénnyel rendelkezik, ami mellett egy egyszemélyes, kényelmes ágy, asztal, a hozzá tartozó szék és egyéb apróbb dekor holmik is megtalálhatók benne. Ezek megléte ellenére még mindig bővíthető a bútorok száma, így a következő lakó magával hozhatja a kedvenc berendezéseit. Olyan bérlőt szeretnénk, aki tud közösségben élni, nem hozna kisállatot és tiszteletben tartja, hogy az ingatlan nem dohányzó! Jelenleg két nő lakja a másik két szobát, akik a szomszédos 14. kerület bútor áruházának eladói.

A kiadó szobán kívül, minden helyiség megosztva használandó, ezalatt értendő a zuhanyzós, gépesített fürdőszoba, az úgyszintén gépesített konyha, illetve a tágas, világos étkező.

További információkért keressen bizalommal.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!