Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mester utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, főzőlap, kenyérpirító, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

A 9. kerületi Mester utca körút felőli részén, közvetlen az út mellett, egy öt emeletes társasház egyik lakását üzemeltetjük társ albérletként, amibe lehetőség van a szobák külön való bérlésére.

A lakás teljes területe 86 nm, amin belül három szoba található, amik közül mindegyikben egy személy tud életvitelszerűen lakni. A szobák egyformán lettek berendezve, közülük mindegyik ugyanolyan bútorokkal ellátott. Ez ágyat, éjjeliszekrényt és ruhásszekrényt jelent, melyek használati díja a bérleti összegbe tartozik. Fürdőszoba és konyha egy-egy van, ami értelemszerűen minden bérlő számára használható. A fürdőszoba káddal, wc-vel és zuhannyal felszerelt, konyhája gépesített, étkezős, ami a legnagyobb terület foglaló helyiség is. A lakás az öt emelet közül a másodikon található, agy annak eléréséhez a társasházban megtalálható lift használata nem létszükség.

Az épület aljában gyrosos, diszkont üzemel, a közelbe pedig vegyes áru bolt, pékség, kifőzde, illatszer diszkont, szépségszalon, fogászat, söröző és gyógyszertár van. A szomszéd utcasarok mér a körút-é, amit a Mester utca felől, lámpás kereszteződés segítségével lehet elérni. Ennél a kereszteződésnél pizzéria, Spar, kávézó, diszkont, drogéria és különböző bankok találhatók.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!