Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Meredek utca 34.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: .15000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: gázlap, hűtő, mikró, vízforraló, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 12. kerületében, azon belül is a Hegyalja út közelében kiadó, egy 15nm-es szoba.

Ez, a Budán található, Meredek utca, igazán csöndes, természetbeni környezet. Az épületek az utcától beljebb találhatóak, melynek köszönhetően igazán gyönyörű, zöld résznek mondható. Mindenki, aki az utca lakója, nagyra értékeli a nyugalmat és a csekély forgalmat, így ehhez tartva élik mindennapjaikat. Közvetlenek, barátságosak, de tekintettel vannak a privátszférára. A Meredek utca a szépségén felül egyirányú út is, így a forgalom csekélysége sem valószínű, hogy változni fog.

Pár perc sétára innen, a Budai Sashegy Látogatóközpont fekszik, ahol a Sashegy kilátó is megtalálható. Ezek akár a mindennapos kikapcsolódásra is tökéletes lehetőséget nyújtanak.

Ámde hiába a természetközeli közeg, azért kisbolt is fellelhető akár gyalogosan is. Illetve közlekedés szempontjából a Hegyalja úton pár perc közlekedéssel a BAH csomópont is elérhető.

Az ingatlan, összesen 85nm alapterülettel rendelkezik, melyben 3 háló lett kialakítva. Jelenleg két középkorú hölgy bérlő él bennük, akikkel a közös helyiségeken osztozni kellene.

Közös helyiségei a lakásnak, a fürdőszoba, melyben wc és zuhanyzó van, illetve a konyha, ami az étkezővel egy légtérben van, na meg a nappali, ami a nyugalmas kikapcsolódásra ad lehetőséget.

A hálók viszont a saját bérlőik lakrésze, amik úgyszintén bútorozottak, bennük ágy, tv, éjjeliszekrény lett berendezve.

A szoba azonnal költözhető állapotú, így ha szeretné megtekinteni, nehogy lecsússzon a lehetőségről, azt tegye mihamarabb, a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!