Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Márvány utca 34.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mikró, hűtő, mosógép, turmix, tűzhely
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
A XII. kerületi Márvány utcában szoba kiadó!

A kerület, Budapest budai oldalán található, annak a belvárosi részéhez közel, azzal határosan. A belvárosi rész előnyei itt is megjelennek, mind az üzletek sokaságát, mind pedig a közlekedés széles választékát tekintve.

Az Alkotás utca mentén és annak környezetében, ahová az albérlet is tartozik, leginkább társasházak épültek, amik közül mindegyik maximum 4 emeletes megjelenésű, így az utcák világosak, az épületek összhangban vannak egymással.

Az utca egyik sarki épülete rejti magában az albérletet, ami 3 szinttel rendelkezik és aminek a középső, második emeletén van a 85 négyzetméteres bérlemény, melyben 3 hálószoba, konyha és fürdőszoba található.

A kiadó szoba alapterülete 15 négyzetméter, amin belül már egy egyszemélyes ágy, szekrény, polcos tárolók találhatók. Ezek használata a részünkre megfizetett havi bérleti díj összegében benne van, ami mellet egy havi nagyjából 22.000 Ft-os rezsi megfizetése szükséges.

A lakásban jelenleg 2 fiatal él, akik felsőoktatási éveiket töltik itt. Mindketten dolgoznak is a tanulmányaik mellett, így elég kevés szabadidejük marad. Velük a konyha és fürdő a közösen használandó terület, amik a szobákhoz hasonló módon berendezettek, esetenként gépesítettek is.

A beköltözés 2 héten belül lesz aktuális.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!