Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Márvány utca 34.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: tűzhely, kávéfőző, mosogatógép, hűtő, vízforraló, vasaló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesten, a Déli pályaudvartól nem messze, kiadóvá vált, egy teljesen berendezett, 9 négyzetméteres szoba, ami kifejezetten egyedül költözők számára bérelhető!

Elsősorban fiatal, még tanuló bérlőt keresünk, mert a lakás többi szobáját is, még iskolába járók bérlik. Mindannyian tanulnak, de van köztük olyan is, aki amellett dolgozik is. Korban is nagyjából hasonló, 25-32 év közöttiek, így hamar megtalálták a közös hangot. Mindegyik háló 10 nm körüli, így számukra is az személy per szoba felállás működik. A közel 100 nm-es lakás esetében így maximum négyen lakhatnak egyszerre benne. Úgy gondoltuk, hogy ennyi személy számára jóval könnyebbé tehető a helyiségeken való megosztozás, ha két fürdőszobát alakítunk ki. Így egy kádas és egy zuhanyzós is található a lakásban, illetve a konyha, ami étkezőpultos, teljesen gépesített része az ingatlannak. A szobába ágyat, szekrényt és egy széket helyeztünk, amelyek megléte, variálása megengedett.

A Márvány utca az Alkotás utca kereszteződésénél található részen, ahol dohánybolt , orvosi rendelő, fogászat, fitness terem, fodrászat, gyógyszertár, Spar, működik, kicsit északabbra pedig innen, az említett pályaudvar, ruhaboltok, klinikák, éjjel-nappalik működnek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!