Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Márton utca 3a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: TV, tűzhely, mikró, kávéfőző, vízforraló, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ferencvárosban bútorozott, emeleti szoba kiadó!

Keresem azt az új bérlőt, aki környezetére tiszta,igényes, kedves, barátságos személyiség. Mivel jelenleg két hölgy és egy fiatalember lakik az albérletben, akik teljesen normális, megbízható bérlőink már régebb óta, így hozzájuk hasonló igényes bérlőt szeretnénk melléjük költöztetni. Amit cserébe nyújtunk, az egy bútorozott, jó kilátással rendelkező, tágas, otthonos, fiatalos háló, melynek alapterülete 14 nm, amibe kifejezetten egy főt szeretnénk, hosszútávra.

A konyhát is mindnyájan használhatják, amiben konyhai kis és nagygépek, illetve elektronikák, alapvető bútorok, eszközök és igényes berendezés tartozik. Közös még a nappali, ahol az étkező is megtalálható, illetve a fürdő, ami épített zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval rendelkezik. A szobában egy hatalmas ágy van, illetve asztal és szintén egy gardrób. Ezek helyzetének variálása tetszés szerint megtehető, ami mellett a szoba zárható, a többi helyiségtől külön nyíló.

Az ingatlan hátsó részénél található a Haller utca, rendszeres villamos és buszjáratok vonala, ami az Üllői utat és a Soroksári utat köti össze. Az utca végén a MEster utca van, ahol ezek szintén közlekednek, viszont a Ferenc körutat és a Könyves Kálmán körutat fogja össze. A környéken fitness terem, zöldséges, vegyes diszkont, dohánybolt, patika, kifőzdék találhatóak.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!