Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Marót utca 70.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 20. kerületében bútorozott szoba kiadó!

Az ingatlan kétlakásos, melynek földszintjén terül el ez a közel 50 nm-es, bútorozott társ albérlet. Mivel az egyik szobát a napokban kiadtuk egy 28 éves, fiatal fodrász hölgynek, így már csak ez a kisebb, 16 nm-es választható. Berendezését is tekintve maximum egy fő beköltözését szeretnénk. Bérlőinkkel minimum egy éves szerződést szoktunk kötni, mely időtartamtól eltekinteni nem tudunk.

Cserébe egy teljesen berendezett, fiatalos hangulatú hálót biztosítunk, mely tartalmaz egy kényelmes ágyat, szekrényt, asztalt, TV-t és TV állványt. Fürdőszobája egyedi kialakítású, benne fürdőkád, mosdó és wc van. Konyhája szintén egyedi bútoros, abba modern gépek, illetve a ház működéséhez nagy segítséget szolgáló gáz cirkó is itt található. Az ingatlan utcájának hangulata természetbeli, rengeteg zölddel és csöndes lakókkal rendelkezik. A legközelebbi buszmegálló a Mártírok útján van, ami gyalog körülbelül 5 perc sétát jelent. Ezen az úton rendszeresen járnak egészen a Határ útig ezek a buszok, óránként többször is.

Ellenkező irányba indulva a Nagykőrösi utat lehet megközelíteni, ami a Könyves Kálmán körútig nyúlik. Környéken CBA, pékség, élelmiszer vegyesüzlet, szépségszalon, orvosi rendelő cukrászda, stb található. További részletekért keressen a megadott telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!