Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mária utca 27.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, gázlap, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Józsefvárosban szoba kiadó!

A József körút és a Baross utca kereszteződésétől nem messze, a Mária utcában megtalálható, egyik három emeletes társasház, egyik legaranyosabb, legotthonosabb lakásának szobáját van most lehetőség kivenni egy havi jelképes, csupán 86.000 forint havi díj ellenében. A lakásba négy hálószoba van, ami a konyhával és a fürdőszobával együtt 92 nm-es területen terülnek el. Második emeleti elhelyezkedésű, amivel azonos szinten további 4 lakás található még. Ezek a lakások egy körfolyosó felől érhetőek el, amik mindegyike előtt egy kisebb beugró ad lehetőséget az erkély szerű használathoz. A mostani lakóink közül 2 en dohányoznak, akik ezt a területet használják erre a célra. Ők mindhárman a közeli egyetemen hallgatók, akik iskolai éveiket szeretnék itt végig vinni.

A kiadó szoba tágas, 14 nm-es, amin belül szekrény, komód, íróasztal, ágy található már, amit a leendő bérlőnek készítettünk előre. A tisztasági festés és a nagytakarítás is megtörtént az előbbi lakó kiköltözését követően.

A lakó, az iskolai éveinek letelte végett költözött ki, amit reméljük egy újabb megbízható lakó fog folytatni velünk!

Budapest, ez a lenyűgöző főváros, rengeteg ‘Budapest kiadó szoba‘ lehetőséget kínál azok számára, akik kényelmes, megfizethető és hosszú távú szállást keresnek. Felfedezheted weboldalunkon azokat a gondosan válogatott kiadó szobákat és lakásokat, melyek Budapest legizgalmasabb részeiben találhatók. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük a biztonság és a minőség érdekében. Válaszd kiadó szobáinkat Budapest szívében, és élvezd a város pezsgő életét egy megbízható és kényelmes otthonból!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!