Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mária Terézia utca 56.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, főzőlap, sütő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budafokon szoba kiadó!

A főváros XXII. kerületében, Budafokon, a Duna Parthoz és a vasútállomáshoz közel lehet megtalálni, ezt a 2 szobás lakást, mely egy földszinti, tágas, világos társ albérlet.

A szobát pároknak is megfelelő berendezéssel láttuk el, ahogy a másik, már használatban lévő hálót is. Abban egy fiatal pár éli mindennapjait, akik 22,26 évesek. Mindketten határozatlan időre szóló szerződéssel dolgoznak, kerületen belül. A mellőlük elköltöző pár saját ház vásárlása okán hagyta el a házat, több, mint 3 éves bérlés után. A 65 nm-es lakás elosztása kifejezetten jó szoba bérlési mivoltához, hiszen a szobák a lakás két különböző pontján találhatók, amik között a központi nappalit lehet még megtalálni, illetve az abból megközelíthető konyhát és fürdőszobát. A szobákon kívül még felsorolt helyiségek minden lakó által használhatók, ugyanis ezek alkotják a lakás közös helyiségeit.

A fürdőszobája kádas, a wc-vel egy légtér, konyhája gépesített, a nappliból boltívvel elválasztott. A nappali még egy kényelmes étkező részt is rejt, ahová az összes lakásban élő személy egyidejűleg tud leülni. A beköltözés kettő héten belül lesz aktuális.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!