Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Margit krt 38.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 3 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 3 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz,  gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, mikró, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, melegszendvics sütő
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 2. kerületében a Margit hídtól egyenesem megközelíthető körúton megépült társasház első emeletén kínálok bérlésre 18 nm-s berendezett szobát, akár két fő számára is. Ugyan az ingatlan útja elég forgalmas a számos előnye mellett ennek hátrányai eltörpülnek. Előnyei a jó közlekedés, mely a tömegközlekedés szempontjából számos eszközt takar, például buszok és villamosok rendszeresen járnak, ezeket igénybe véve pedig pár megállóval a Széll Kálmán tértől már metró is rendelkezésre áll.

Ennél a térnél található a Mammut 2 és a fény utcai piac is. Ezek a kisebb nagyobb bevásárlásokra remek választások, hiszem számos kisebb nagyobb üzletnek adnak helyet. A hidat használva a pesti oldal gyorsan elérhető, így az ott dolgozok számára gyors munkába járást biztosít a híd közelsége. A majdnem 100 nm-es lakásban 4 hálószoba található, illetve konyha és fürdő. Ezek mindegyike berendezett, szükség szerint gépesített. Rejtett előnye a szobának, ahogy majdnem mindegyik másiknak is, hogy saját fürdőszoba tartozik hozzájuk.

Az amelyik ehhez a hálóhoz lett csatolva zuhanyzót, wc-t és mosdót tartalmaz. Így lakáson belül az egyetlen biztosan közösen használandó helyiség a konyha. Ez elég tágas, hogy akár az összes lakó egyidejűleg tudja használni. Jelenleg 22 és 32 év közötti személyek lakják.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!