Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Margit körút 85.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, mosogatógép, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a budai oldalon megtalálható II. kerületben kiadó, egy 12 négyzetméteres szoba, ami bútorozva van és azonnal be is költözhető!

A négy szobás lakás hálóit havonta 80.000Ft-ért lehet kivenni, amihez darabonként 20.000 Ft-os rezsivel kell még számolni. A kaució, a foglalás alkalmával fizetendő, ami egy havi bérleti díjjal azonos összeg.

A lakás minden helyisége berendezett, azok mindegyike most is rendszeres használatban van, kivéve ezt, az otthonos szobát. A lakrész ágyat, fiókos szekrényt, éjjeliszekrényt, polcokat és még sok apró, de fontos bútort is tartalmaz.

A konyha tágas, konyha szigetes, gépekkel megtalálható, amik az egyedileg készített konyhabútorba van építve. Mivel három fő már él itt és a kiadóba is jön még egy személy, így az összesen négy fő számára lett kialakítva ez a helyiség is, hogy könnyen használható legyen. A fürdőszoba káddal rendelkezik és a WC is benne van, ahogy a mosdó is.

Az épület közvetlen a Mammut mellett van, ahol a közlekedés kiemelkedően jó, több választható eszköz is rendelkezésre áll, illetve rengeteg üzlet is megtalálható a bevásárlóközponton felül is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!