Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Margit körút 35-37.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 2. kerületét átszelő Margit körúton található, frissen felújított társasházi lakás egyik szobája várja új lakóját.

A 115 nm-es lakás az épület második szintjén van, ahol ezen az ingatlanon kívül már csak egy lakás található. Az épület aljába különböző üzletek, diszkontok, ruhaboltok, bankok, biztosítók, éttermek találhatóak. A Margit körúton a közlekedés is kiemelkedően jó, ott villamosok, buszok járnak rendszeresen. Ezek igénybe vételével a Margit hídon áthaladva Pest legkisebb körgyűrűjébe folytatódik. Az első és második kerületet érintő budai oldali Margit körút rengeteg kisebb-nagyobb üzletnek, irodaháznak helyszíne. Az ingatlan körül pékség, gyógyszertár, étterem, kormányablak, abc, optika, kávézó, fogászat, bankok, dohánybolt, önkormányzat, fotóstúdió, Spar és töltőállomások is találhatóak. A második emeleti lakásban a 4 db, nagyjából egyforma területű hálón kívül egy kádas, wc-s, bidés, bútorozott fürdő és egy egyedi bútoros, világos, jól szellőztethető, gépesített, teljesen berendezett, tágas konyha található.

A hálók maximális kihasználtsága érdekében számos, praktikus bútort helyeztünk el bennük, amik között van egyedi kialakítású, de szabvány méretűek is. Az otthonosság megtartása érdekében egymáshoz illő és a napi használatból elengedhetetlen bútorokat próbáltunk biztosítani. A kiadó szobában ez alatt az ágy, polcos szekrény, asztal, gardrób értendő.

A bérléshez egy havi kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!