Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Márga utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, mikró, gázlap, hűtő, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kőbánya, Óhegy részén, két lakásos, közös udvaros társasházban kínálok kiadásra egy 15 nm-es egy fő részére tökéletesen megfelelő, bútorozott hálót.

A Főváros 10. kerülete nagy telekkel rendelkező családi házas utcáiról híres, illetve az Óhegy parkról, ami számos szabadidős tevékenységnek ad helyszínt. Például van fitness park része, futópályája, focipályája, streetball pályája. Az ingatlantól ennek eléréshez csak 3 percet kell sétálni azt is csak a saját utcáján, ahol mindkét oldalon nemrégiben újrahúzott járdák állnak rendelkezésre. A lakás Márga utcáját keresztül szeli az Óhegy utca, rögtön a park előtt. Ahol a 95/195-ös buszok, óránként többször közlekednek. Ezekkel lehet a Kőbányai utat is megközelíteni, ahonnan a Főváros körútai és belvárosa, busszal és villamossal is csak pár megállóra található. A legközelebbi abc a Gergely utcán van, ahol dohánybolt, patika, háziorvosi rendelő és pékség is van.

Az albérlet ablakai utcafrontiak, alapterülete 100 nm. A 100 nm-en 3 háló, amerikai konyha és fürdőszoba rejlik. Az amerikai konyha hatalmas, majdnem 30 nm-t fed le. Ahogy a szobák úgy a közös helyiségek is berendezettek. A többi szobát jelenleg fiatalok lakják egy fiú, egy lány arányban. A beköltözés egy héten belül megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!