Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Marek József utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületi szoba kiadó

A Főváros belvárosi részén, mégis távolabb a nagy nyüzsgéstől, a kerülethez képest csendesebb utcában található 75 nm-es lakásomba keressük az egyik nemrégiben megüresedett szoba új bérlőjét. Az ingatlan hosszú évek óta bérelhető, melyek az esetek többségében egyetemisták vesznek ki. Legtöbben az épülettől 2 utcára található Állatorvostudományi Egyetem hallgatói. Nemcsak az intézmény közelsége mérvadó számukra, hanem a 8 perc sétával megközelíthető Városliget is fontos nekik, hiszen a tanulás ideje alatt is szükség van pihenésre, kikapcsolódásra, melyre a Hősök terét körülvevő szebbnél-szebb helyek, intézmények erre a legtökéletesebbek.

A közlekedést figyelembe véve, a Keleti-pályaudvar megközelíthetősége is körülbelül ennyi séta távolságra található , ahol metró, villamos, busz és vonat áll az utazok rendelkezésére.

A 3 emeletes épületben a legfelső szinten található ez a 3 szobás, 75 nm alapterületű albérlet, melynek szobái külön bérelhetőek. Jelenleg 2 férfi bérlő lakik benne, akik szobái a hirdetésben szereplő szobával megegyező 15 nm alapterületű. Az új lakónak a fürdőn és a konyhán kell osztoznia a fiúkkal, viszont a szoba zárható, ággyal, asztallal és szekrénnyel berendezett. Konyhája gépesített, alapvető eszközökkel felszerelt. Kifejezetten csak 1 fő részére tudjuk kiadni a szobát, kérem ennek tudatában jelentkezzen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!