Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Maláta köz 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: TV, mikró, sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 10. kerületében a Maláta közben megtalálható két szintes családi házam emeleti lakrészébe keresem annak egyik 16 nm-es szobájának új lakóját. A szint teljes terjedelmében 70 nm, melyben három darab háló, konyha, fürdő és egy étkezővel egybekötött nappali lett kialakítva. A belterület felújítása során próbáltuk a családi házas stílus vonalat követni, így a nappali résznél egyedi mennyezeti kialakításra került sor és minden helyiségbe próbáltunk minél melegebb érzetet biztosító, fa hatású burkolatot elhelyezni.

A fürdő könnyebb tisztán tartása érdekében a padlótól a mennyezetig burkoltuk le a helyiséget, ami az ott meg épített zuhanykabin használata szempontjából is előnyös. Ebben a helyiségben még wc és mosdó is megtalálható. A konyhája tágas, világos, gyönyörő, egyedileg elkészített konyhabútorral és konyhai elektronikákkal, eszközökkel ellátott. A nappali az étkezővel közös, ami az étkező esetében 4 fős asztalt, székkel, míg a nappali esetében kanapét, illetve TV-t, TV állvány jelent mint berendezés.

A folyosó végén kapott helyet a hálószoba, ami tolóajtós gardróbbal és nagy, kétszemélyes ággyal lett bútorozva. A szoba bérleti díja 60.000 forint, melyből az első havit beköltözés előtt kell részünkre megfizetni, ami mellé a szerződés megkötéséhez szükséges még egy hó bérleti díj összegének megfelelő kaució is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!