Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Makó Pál utca 3.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: főzőlap, hűtő, mikró, mosogatógép, mosógép, szárítógép, páraelszívó
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán albérlet kiadó!

Kelenvölgy egy csendes, kellemes, nyugodt negyedében megüresedett szobába keresünk albérlőtársat. Az ingatlan egy nem régiben épült családi ház, aminek az emeletén található a szoba. Maga a ház látszólag mindentől távol helyezkedik el, de mégis egy rövid autó, vagy busz úttal az ember máris a belváros nyüzsgő forgatagában találhatja magát.

Ha kulináris élményekre vágyna, az itt található Vak Varjú Étterem kiváló úticél, de megannyi cukrászda és fagylaltozó van még a környéken. A bevásárlást intézheti akár az itt fellelhető Lidl, vagy épp Aldi bevásárlóközpontok bármelyikében. Ha pedig nem szeretne otthon ülni és tovább pihenni az idilli környezetben, akkor kiváló sportolási lehetőséget biztosít, az ugyancsak a környéken található Kelen SC sporttelep, vagy éppen a Nyéki Imre uszoda.

A lakás egy ízlésesen berendezett kis gyöngyszem.  A konyha nem túl nagy, viszont a kiváló elrendezésnek köszönhetően kimondottan tágas, még úgy is, hogy mindennel fel van szerelve. Értendő ezalatt elektromos sütő és főzőlap, mikró, hűtő, páraelszívó és mosogatógép.

És itt található még az egybe nyitott étkező, ahol egy televízió is fel van szerelve a falra, kellemes hátteret biztosítva egy reggelihez, vagy vacsorához. A fürdőben épített, csempézett, hatalmas zuhanykabin biztosítja a tisztálkodási lehetőséget, de itt található még a mosogatógép és egy kézmosó is.

A mellékhelyiség ettől elkülönítve helyezkedik el. A szoba teljesen bútorozott, értendő ezalatt egy 140x200as ágy, egy nagy gardróbszekrény és egy fiókos komód is. A lakásban még egy fő tartózkodik, aki egy egyetemista hölgy. A közös helysége használatára ő is jogosult.

Ha tetszett hirdetésünk, keressen bátran a fent említett elérhetőségeink valamelyikén!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!