Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mádi utca 67.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mikró, sütő, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 10. kerületében a Maglódi úttal párhuzamosan fekvő, egyirányú forgalmi rend rendelkező Mádi utcában található, háromlakásos társasházunk egyik szobája kiadó.

Három utcára tőle az Óhegy park található, mely a szabadtéri kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas. Sportoláshoz sem kell tőle messzire menni, hiszen a Csajkovszkij park található. Bevásárlási lehetőséget nyújt a közeli Lidl, Mádi csemege kisbolt, ezeken felül dohánybolt, Bajcsy kórház, piac, fagyizó és cukrászda.

Az épület nemrégiben külső szigetelést és ez által 2 mm-es vékony vakolást is kapott, amikor a kerítés is egy stabil, beton kőfallá lett alakítva. Udvarán belül lakásonként két autó részére van parkolási lehetőség, de teltház esetén az utcán is megoldható.

Az 50 nm-es albérlet az épület első szintjén fekszik, melyhez házon belül egy csigalépcső vezet. Benne található kettő hálószoba, melyet az ingatlan esetében külön lehet bérelni. Az ott élő 26 éves fiatal hölgy lakja a másik szobát, akinek még 6 hónap lejárati ideje van a szerződésből, amit elmondása alapján szeretne is kitölteni. A fürdőszobában zuhany és wc található, a konyha pedig a legmodernebb elektronikai gépeken felül egy 3 fős étkezőasztallal és egyéb konyhai eszközökkel ellátott. A hálók is bútorozattak, melynek köszönhetően a kiadó szoba akár azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!