Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Madách utca 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, gázlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten, kétgenerációs családi házban, szoba kiadó.

A két generáció úgy értendő, hogy az adott ingatlan esetében, hogy a földszinten lévő, 70 nm-es lakás funkcionál albérletként, míg a tetőri, kisebb, 50 nm-es, az alsótól független nyíló ingatlanrész, egy fiatal pár komplett lakásként használja. A földszinti lakás, melynek szobái külön bérelhetőek, 3 hálóból, egy tágas, étkezővel egybekötött konyhából és egy káddal, mosdóval felszerelt fürdőszobával és egy külön mellékhelyiséggel rendelkezik.

A szobák közül kettő már foglalt, azokban fiatal, diák hölgyek laknak. Hozzájuk hasonlóan szobánként egy fő bérlőt szeretnénk a továbbiakban is, így elsősorban egy fő hölgy bérlő jelentkezését várjuk, aki lehetőleg káros szenvedélyektől mentes, kisállat, gyermekkel nem rendelkező személy. A szoba 16 nm, mely bútorozott, ággyal, szekrénnyel rendelkezik. A többi helyiség is berendezett, ezek a helyiségek minden alapvető géppel, bútorral ellátottak.

Az ingatlan, riasztóval felszerelt, ablakai kombi redőnyösek, saját elkerített udvaran, autó beállási lehetőséggel bír. Az esetleges saját autó hiányát, a közelben húzódó Fóti úton járó, rendszeres buszok pótolhatják, amelyekkel a fővároson belüli közlekedés gyors, dinamikus. Pár megállóra a természet kedvelők részére megtalálható, a Farkas erdő, a Szilas park, a Bánka Kristóf Sportközpont és a Blaha Lujza utcai focipálya is.

A Fóti úton számos intézmény, üzlet, vendéglátó hely megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!