Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Mácsonya utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.0000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Gáz, áram, közös költségKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Sütő, hűtő, kávéfőző, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. kerületében a Mácsonya utcában kiadó egy 20 nm-es szoba, elsősorban párok részére.

 

Az épület egy ikerház, melynek mindkét oldala albérletként funkcionál, de csak a szóban forgó esetében lehet szobát bérelni.

Az ingatlan nagy 120 nm alapterülettel rendelkezik, melyben 4 szoba található, amelyeket jelen helyzetben 3 Fő lány bérel. Elhelyezkedését tekintve, közelében Bécsi út, Ürömi út és Aranyhegyi út található, picit távolabb pedig a Szentendrei út, melytől a Duna part is csak három utcára fekszik. Ezen utak által a tömegközlekedést igénybe vevők emberek számára villamos, illetve busz segíti a mindennapokat. A pesti oldalra jutást leggyorsabban az Árpádhídon keresztül lehet megoldani, de az M0-ás autóút is körülbelül ugyanaz a távolság.

Az épület sok zölddel és új építésű kertes házzal körbe ölelt, így inkább kisvárosi hangulattal rendelkezik. Egy autó részére a parkolás a házon belüli elektromos kapuval rendelkező garázsban megoldható, több autó esetén viszont, akár a ház előtt is van erre lehetőség.

Jelenlegi bérlőink szerződései 6 hónap múlva járnak le, így az új lakónak a hölgyek jelenléte még huzamosabb ideig valószínű.

A négy hálón kívül, a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és az étkezős konyha található, melyeket a bérlőknek megosztva kell használniuk. A ház minden helyisége bútorozott, gépesített, melyek használatát a bérleti díj tartalmazza. A havi rezsi elég alacsony, mert az ingatlan kettő évvel ezelőtt megkapta a minőségi külső szigetelését és az új műanyag nyílászáróit, melyek mindegyikén kombi redőny is kialakításra került.

További kérdéseire szívesen válaszolok, a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!