Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lóvasút köz 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000  FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.25  nmGépek: gázlap, sütő, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében szoba kiadó

A kerület egyik legcsendesebb kis utcájában a Lóvasút közben kétlakásos családi házban, igényesen berendezett hálószoba kiadó.

Tömegközlekedés tekintetében a Pozsony utcán és a Fő úton közlekedő villamosok és buszok állnak rendelkezésre. Bevásárlás szempontjából pedig a 2 utcára található coop, a kicsit távolabb fellelhető aldi remek választás, illetve a közelben még pékség, posta, dohánybolt, divat üzletek, gyógyszertár is megtalálható. A kikapcsolódásra vágyóknak sem kell sokat sétálniuk, mivel a Városháza park és a Wágner Manó park, Szilas park és a Közvágóhíd tér is rövid idő alatt elérhető. Tömegközlekedve körülbelül 10 perc időráfordítással elérhető az M3 bevezető, ahonnan buszok és trolik segítségével a belváros is hamar megtalálható.

A 120 nm-es lakás, 3 szobával, fürdővel és konyhával rendelkezik. Az ingatlanba lépve egy hosszú folyosóra lépve az összes helyiségébe el lehet jutni, melynek mindegyike a konyhát kivéve zárható. A 3 hálóból 2 foglalt,bennük jelenleg 2 hölgy él, mindketten nappali beosztással, folyamatos munkaviszonnyal rendelkeznek. Ezen helyiségek mindegyike bútorozott, berendezett. Ami közös helyiségnek számít az a zuhanyzós, wc-s, bidés, mosdós wc, illetve az egyedi bútorral, 4 személyes étkezővel, modern gépekkel felszerelt konyha. Mivel a szoba 25 nm, így akár 2 fő részére is tökéletes.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!