Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lotz Károly utca 8a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: 2 db mosógép, gázlap, sütő, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó!

Budapest pesti részén, annak az újpesti részén keresztül Fóti úttól 4 utcára fekszik ez a csodás társasház. Az épületet tetőszerkezetileg, külső szigetésileg, lábazatilag, a kerítés szempontjából, a járdákat is beleértve az elmúlt évek során, folyamatosan felújítottunk. Az épület tetőtere is beépített, abban fiatal házasok laknak. Az alattuk elterülő földszint, teljes területe az albérlet részét képzi, amely 2 szobával, fürdővel, konyhával rendelkezik.

Az ingatlan elkerített udvarában autó beállási lehetőség van, kivel egymástól független tudják a ki-be állást megoldani az udvart parkolóként igénybevevő lakók. Az épületbe lépve egy hosszanti folyosóra érkezünk, ahonnan a szebbnél-szebb különálló, zárható helyiségek nyílnak. Az ingatlan riasztós, klimatizált, hozzá tartozó kapucsengővel felszerelt. Az ingatlan csak a következő hónap elejével beköltözhető, amikor a szomszéd szobát kibérlő fiatalember is birtokba veszi, az ő általa már lestoppolt hálót.

A hirdetésben szereplő háló 15 nm-es, amibe igény esetén párok is költözhetnek, de ha egyedülálló venne mégis ki, akkor a már benne elhelyezett 2 db 90×200-as ágy közül az egyiket elszállítanánk, így kérem azt előre jelezni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!