Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lósy Imre utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, vízKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Főzőlap, hűtő, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerbe szoba kiadó

Budapest 8. kerületének Losonczy részén, annak is Lósy Imre kis utcájában fekvő igényes, tiszta környezetű társashzában kínálom kiadásra 15 nm-es szobámat, akár párok részére is.

Közelében egyetem (ELTE), Kálvária tér, Magyar Természettudományi Múzeum, Orczy kert, Lidl, Spar, Nemzeti Dohánybolt, Wok bár, ruhaboltok, szoláriumok. Pár megállóra a Corvin-negyed is elérhető, ami mellett a Semmelweis Egyetem, kormányablak, illetve casino, zöldséges, számos közért is megtalálható.

Az Üllői, a Baross utak, illetve a József körút is villamospályával rendelkező útvonal, illetve ezek mellett sok helyen metró és troli is rendelkezésre áll. Ezek megközelítését gyalog, busszal, illetve személygépjárművel lehet megoldani, amely bármely igénybevételével rövid idő alatt megtehető.

Az ingatlan egy négyemeletes társasház földszinti részén fekszik rögtön a nagykapun belépve az udvaron egyenesen át, szemben található. A lakás bejárata előtt rács is fel lett szerelve, illetve a főkapu résznél saját csengő, illetve postaláda is fel lett szerelve.

Az albérlet összesen 95 négyzetméter, melynek ablakai közül van, ami az utcára és van, ami a belső udvarra néz. Földszinti elhelyezkedése nem befolyásolja a lakás világosságát.

Az összesen 4 szobája mind külön nyíló, zárható, egyedi stílusban berendezett.

Fürdőszobája káddal, wc-vel, mosdóval felszerelt, konyhája pedig minden alapvető konyhai elektronikával, evőeszközökkel, edényekkel és egy három fős étkezőasztallal berendezett.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!