Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Logodi utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mikró, vízforraló, mosógép, főzőlap, porszívó, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda I. kerületében, társasházi szoba megüresedett.

A Főváros ezen kerületében számtalan látnivaló megtalálható, így az itt élő embereknek rengeteg lehetőségük van szabadidejük élményekkel teli kitöltéséhez. Kihagyhatatlan látványosság például  a Halászbástya, a Bécsi kapu, a Hadtörténeti Múzeum, a Budavári Palota, a Budapesti Történeti Múzeum, a Várkert bazár vagy a Hagyományok Háza is. Minden Pesti lakosnak szinte kötelező egyszer ellátogatni a Vérmezőre, a Sándor Palotába, a Filozófusok kertjébe, és a Gellért Hegyen található Citadellához is. Az ingatlantól pár utcára a híres Budavári Alagút, a Clark Ádám tér és a Széchényi Lánchíd fekszik.

Remek elhelyezkedésének köszönhetően számos közlekedési eszköz gyorsan igénybe vehető, amellyel akár Pest belvárosi része is hamar megközelíthető. Az ingatlan bérleti díja esetén eltekintettünk a kerület népszerűségétől, a fenntartása pedig társasházi mivoltának köszönhetően elég kedvező. Mivel emeleti ingatlan, így az ahhoz eljutás érdekében lépcsőzni kell, de megéri, mert a frissen felújított két szobás lakás hangulata, tisztasága, berendezése azonnal otthonos érzetet nyújt. Akár két fő beköltözése is megoldható, hiszen alapterülete 15 nm, így ezt az opciót is figyelembe véve a berendezését is ehhez mérten alakítottuk.

Jelenleg egy fiatal lány él a másik szobában, vele kell osztozni a zuhanyzós fürdőn, ahol a wc is van, illetve a konyhán, amely rögtön a bejáratnál lett kialakítva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!