Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Logodi u. 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest festői I. kerületében, egy sétáló utcáról nyíló társasházban kínálunk kiadásra egy 85 négyzetméteres, tetőtéri lakást, amelynek hasznos alapterületét tekintve tágasabbnak érezhető, mint amekkora valójában. A lakás két hálószobát, egy konyhát és egy fürdőszobát foglal magában, melyek közül egy 14 négyzetméteres szoba azonnal elérhető.

Ez a szoba modern és praktikus berendezéssel rendelkezik, ideális egy személy számára. Tartalmaz egy 90×200 cm méretű ágyat, egy íróasztalt két székkel, valamint egy többfunkciós, tágas ruhásszekrényt. A fürdőszoba, amely egyben WC is, káddal, mosógéppel és mosdóval van felszerelve. A konyha étkező részét egy tálaló pult választja el, és különböző konyhai elektronikai eszközökkel van felszerelve, hogy a mindennapi használatot megkönnyítse.

Az épület ötemeletesnél alacsonyabb, így a tetőtéri lakás csak lépcsőn keresztül érhető el. A lakás elhelyezkedése kiváló közlekedési lehetőségeket kínál: a szomszédos Attila úton közlekedik az 5-ös busz, és egy rövid sétával elérhetők a 56-os és 56A villamosok megállói is. Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik a város szívében, mégis nyugodt környezetben szeretnének élni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!