Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lőcsei út 84/A

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Gázlap, hűtő, mosógép, klíma
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 14. kerületében kiadó egy 12 négyzetméter alapterületű zárható szoba.

 

Zuglóban a Nagy Lajos király útjával párhuzamosan található, Lőcsei úton lévő társasházam egyik szobája üresedett meg. Az épület tégla lakás, melyben hat külön ingatlan található, de ezek közül csak ez az egy üzemel, mint albérlet. A közlekedés innen kimagaslóan jó, hiszen a Nagy Lajos király útjának köszönhetően, a Kerepesi út, Fogarasi út, Thököly út és M3 autópálya bevezető szakasza is csak pár megálló. Ezeknek köszönhetően kikapcsolódás céljából a Városliget, Hősök tere, Fővárosi Állat- és Növénykert, Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda és a Westend üzletközpont is remek lehetőséget nyújt.

A lakás 4 szobájában jelenleg 2 fiú és 1 lány él, akik korban 25-35 év közöttiek, így az ingatlanban uralkodó hangulat nagyon barátságos és összeszedett. Mindnyájan fix, folyamatos munkával rendelkeznek, de van, aki emellett iskolába is jár.

Az épület lakásaihoz egy közösen használandó kert is jár, mely beton alapú, fa léces kerítéssel kerítettünk el. Ezt a területet a tömb lakói, mindnyájan használhatják, de autó beállásra nincs lehetőség. Ezt az utcán kell megoldani, ahol a parkolás ingyenes.

Lakáson belül a hálókat kivéve minden helyiség felosztva használandó, melyre remek rendszert találtak ki az ott élők. Ezek közé tartozik a fürdőszoba és konyha, melyek a ház többi részével egyetemben, gépesített, bútorozott helyiségek.

További kérdésekre szívesen válaszolok a megadott elérhetőségeken!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!