Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lőcs utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, TV, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében a Baross Egészség Központtól nem messze kiadó egy 12 nm-es háló.

A 16. kerületének Centenáriumi lakótelep közvetlen szomszédságában található 85 nm-es, 3 hálószobás családi házban lehetőség van egy külön nyíló, zárható, bútorozott hálószoba kibérlésére. Az ingatlan felosztását tekintve áll egy előszobából, ahol a külön nyíló, zárt helyiségek mindegyike megtalálható. Saját kert is tartozik hozzá, amely méretét tekintve, kisebb baráti társaságok összejövetelek helyszínéül szolgálhat.

A kert gondozàsát minden hónapban egy megbízott idős úr intézi, általában hétvégén, de mindig előre leegyeztetett időpontban. Az összes nyílászáró redőnyös, ráccsal felszerelt. Ingatlanon belül riasztó és kaputelefon is rendelkezésre áll. A közös területek és a hálószobák egyaránt bútorozottak, azok mindegyike a helyiség értelemszerű használatához elengedhetetlen elektronikával rendelkezik. A szobában egyszemélyes ágy, asztal, szék, komód, könyvtartó és TV lett elhelyezve.

A másik két szobában két fiatalember él, akik közül az egyikük már hosszú éve lakja az ingatlant, még a másikuk csak pár hete költözött be. Melléjük keressük azt a környezetére igényes, józan, megbízható, fizetőképes bérlőnket, aki tud közösségben élni, nem hozna háziállatot és elfogadja, hogy csak az ingatlanon kívül megengedett a dohányzás.

További kérdésekre a megadott elérhetőségek bármelyikén szívesen válaszolok, reggel 8 és este 20 óra között a hét bármely napján.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!