Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lisznyai utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Klíma, hűtő, tűzhely, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 1. kerületében, ahol rengeteg látványosság található egy három emeletes társasházi szoba várja új lakóját. A kerületről tudni kell, hogy Buda belvárosának minősül, hiszen a Lánchídra vezető Alagút utca körül elhelyezkedő rengeteg nevezetesség, ami rengeteg munkahelyet, illetve kikapcsolódásra alkalmas látványosságokat biztosít.

Az ingatlan erről az utcáról nyílik, így a forgalma középszintű, de cserébe a tömegközlekedés is gyorsan elérhető. Kikapcsolódás szempontjából a közeli Tabán Art Mozi, a Stand25 bisztró, a Szelence Cafe, a Noor Étterem, a Hoi An Vietnámi étterem, a Czakó kert, a Várkert bazár, a Budavári Palota, a Sándor palota, Vérmező, a Daily Fitness remek választás. A túrák kedvelőik is kiélhetik magukat a környéken, hiszen a Filozófusok kertje, a Naphegy tér és a Gellért-hegy sincs messze. Lehet azt mondani, hogy hiába lakásban tölti minden estéjét az ember, minden szabad percére talál kerületen belül elfoglaltságot.

A közel 60 nm-es lakás két szobával, fürdővel és konyhával rendelkezik. Ahol a már ott élő 28 éves autószerelő férfi mellé keressük hasonlóan nyugodt, megbízható, környezetére tiszta bérlőnket. Lakáson belül a 15 nm-es szoba az, amelyre a bérleti szerződés szól, azaz ezt a helyiséget kizárólagosan lehet használni. A gépesített, étkezős konyha és a zuhanyzós wc-s fürdőszoba ugyan zárható helyiségek, használatuk mégis megosztva kivitelezhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!