Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Levél utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 125.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: sütő, kávéfőző, mosogatógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Rózsadombon szoba kiadó!

Buda híres környékén, a Rózsadombon elhelyezkedő családi házamba keresem a megüresedett szoba új lakóját. A házhoz saját kert is tartozik, ami gondozásáról szakemberek gondoskodnak. Benne rengeteg zöld lett telepítve, ezzel hangulatosabbá téve. Az utca, elég gyér forgalommal rendelkezik, hiszen az épületek száma is elég kevés.

Tömegközlekedést tekintve, buszok járnak a szomszéd utcában, amik Buda belvárosi kerületeibe és Pestre is átszállás nélkül közlekednek. Pár utcán belül található számos iskola, élelmiszerbolt, kórház, patika, kávézó, gyorsétkezde, italozó. A Duna part eléréséhez sem kell sokat sétálni, egy 15 perces kellemes séta alkalmával le is lehet jutni.

Mivel egy önálló házról beszélünk, így nincs zajos alsó, felső szomszéd, így nem csak a város zaját, de ezeket a kellemetlen zörejeket is mellőzni lehet. Minden hálószobát külön szerződéssel lehet bérelni, melyek mindegyike minimum 1 éves időtartamra vállalhatók.

Elrendezés tekintetében, egy a földszinten található amerikai konyha a leghangsúlyosabb terület, ami mellett a mellékhelyiség és a zuhanyzó is megtalálható. Ebből a nappaliból lehet megközelíteni a hálókat, melyek mindegyike az emeleten kapott helyet. A 4 hálószobából 3 már foglalt, azok mindegyikét hölgy bérli. A gazdátlanul maradt, 17 nm-es is berendezett, ággyal, szekrénnyel ellátott. Állapotát tekintve azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!