Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lepke utca 42.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, mosógép, szárítógép, porszívó, kávéfőző, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pasaréten különálló családi ház, ami albérletként működik, három hálója közül az egyik 15 nm-es kiadó, akár pároknak is!

A második kerület északi részén leginkább családi házak találhatóak és a környéken a lejtős, zöldeket magában foglaló budai környezet jellemző. Az ingatlan utcája egy magaslati részen található, mégis autóval, illetve gyalog egyaránt könnyen megközelíthető.

Ebben a kerületben ritkaság, hogy különálló ház működik albérletként, ennek az ingatlannak az esetében is az előző lakó hirtelen külföldre költözés okán üresedett meg ez a 15 nm-es szoba. A ház másik két lakója már régóta bérlője az ingatlannak, akiknek elmondásuk szerint eszük ágában sincs elköltözni a közeljövőben. Az előző bérlő a szobát teljesen egyedivé varázsolta, saját egyedi stílusával rendezte azt be. Benne ágy, szekrény található, melyek megléte ellenére elég nagy mozgástér maradt. Az ingatlan többi lakójával a zuhanyzón, wc-n és konyhán kell osztozni, melyek mindegyike igényesen berendezett, stílusos kialakítású.

Konyhájába egyedi konyhabútor lett építve, így egy máshol ritkán fellelhető konyhaszigetet is kialakítottunk. Itt minden eszköz, ami a helyiség használatához elengedhetetlen megtalálható. Az albérletek esetében ritkán előforduló szárítógépet is rendelkezésére bocsátottunk.

A kötelező szerződés megkötését követően, akár azonnal beköltözhető az ingatlan.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!