Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lenhossék utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: fürdő, amerikai konyha
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: gázlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros IX. kerületében, Ferencvárosban kiadó egy 20 nm-es szoba, amelybe, akár párok is beköltözhetnek.

A gyönyörű, tetőtéri elhelyezkedésű, régi építésű társasházi lakás 70 nm alapterületű, melyben 2 szoba, egy hatalmas amerikai konyha és egy fürdőszoba található. Minden szoba egyedi kialakítású, alapvető bútorokkal ellátott, tágas, világos, otthonos és modern stílusú. Összesen 2 hálója van a lakásnak, melyek közül csak ez kiadó, mivel a másikban már egy 27 éves fiatal hölgy éli mindennapjait, hosszú hónapok óta.

Ahogy azt hónapokkal ezelőtt vele is tettük, egy éves szerződést írtunk, ahogy azt a következő lakóval is tesszük majd. Minden bérlőnk esetében részletezzük a szerződésében, hogy az alapvető szabályok az ingatlan esetében mit is jelentenek. Ezen lakásnál a lakáson belüli dohányzás tilalmat, a kisállat tartási tilalmat, a takarítás megosztását részletezzük, illetve az előre részünkre megadott egy hó bérleti díj összegével megegyező kaució néven futó, illetve egy hó előre letett bérleti díj letételének dokumentálását.

A szoba 20 nm, így, akár 2 fő is beköltözhet, mely igény esetén bútorok bővítésével még kényelmesebbé tehető. A környező utcákban Spar, zöldséges, fitness terem, drogéria, dohánybolt és Reál található, de amennyiben nem elégítik ki a szükségletet, a környéken rendszeresen járó buszok, villamosok segítségével, pár megállóval, akár a belváros összes üzlete elérhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!