Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lendvay utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000  FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: mosógép, mosogatógép, hűtő, sütő, főzőlap, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete:160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében kiadó, egy 11nm-es szoba.

Az épületet modern stílusban tervezték és 2010-ben adták át. A város egyik központi részén helyezkedik el az ingatlan, ami tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy tömegközlekedéssel eljussunk bárhová. Akár a Hősök terére kultúrálódni, akár a városligetbe kikapcsolódni, vagy a nyüzsgő éjszakai életbe bekapcsolódni, kitűnő helyszínt biztosít az ingatlantól való közelsége mindegyik lehetőségnek.

Maga a lakás a tervezésnek köszönhetően és a modern kor szellemiségéhez hűen a belső terekben is fellelhető ez a stílus. Ami sok üveg és márvány felületet foglal magába. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően az amúgy sem kicsi alapterületű lakás is még nagyobbnak tűnik. A konyhában kapott helyet a szokásos konyhai felszereléseken kívűl, ezalatt értendő egy hűtő, sütő, főzőlap kenyérpirító, mosogatógép, kávéfőző, vízforraló mellett a mosógép is.

A fürdő tágas, épített zuhanykabinnal rendelkezik és a mellékhelyiség teljesen szeparált, külön helyiségben található. A szobában egy hatalmas, minden ruhát elnyelő gardróbszekrényt alakítottak ki és ellátták egy óriási bukó, nyíló ablakkal is. Az ágy sem kis méretekkel rendelkezik, amiben két ember is simán elfér.

A közös helyiségek használata során két fiatal hölggyel kell osztozkodni. Mindketten az állatkert alkalmazottai, de a munkájukat nem viszik haza szerencsére.

Ha hírdetésünk felkeltette érdeklődését, ne habozzon bármely fórumon jelezni szándékát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!